2012. március 31., szombat

Készülünk a délutáni esküvőre :-)

Tegnap elkészültünk az összes virágdíszítéssel. Tálak, padsordíszek, oltárdíszek, autódísz, koszorúslány, dobó és menyasszonyi csokor. Én itt ücsörgök a boltban, ameddig apám és a párom felékesítik a templomot a hivatal házasságkötő termét és az éttermet. Reggel beugrott hozzánk a boltba a nagybátyám, hogy lerakja az autót. Mivel az ó-belvárosba csak engedéllyel léphet be autó, az Opel kombit használjuk a szállítás miatt, ami a délután folyamán az esküvői autó is lesz. Nagybátyám szépen kiborotválkozva, két növényi nyugtatóval a szervezetében, izgatott vigyorral az arcán, a maga két méterével igyekezte nyugodtnak mutatni magát és elviccelni a dolgokat. Senkinek sem lehet felróni az esküvője napján, ha ideges. Az volna inkább a furcsa, ha nem volna az! :-) Mi ugrattuk. Délután négy órakor talán már nyugodtabb lesz, amikor leendő feleségével a karján bevonulnak a házasságkötő terembe. 
 Tegnap mind a ketten bent jártak nálunk. Megcsodálták a virágdíszeket, úgy láttam, hogy elégedettek voltak velük :-) Ki is tettünk magunkért. Talán majd a holnapi napon néhány képet ezekről a díszekről veletek is meg tudok osztani. :-)
  Reggel lejött még a kis boltba Ildi, a barátnőnk, aki profi varrónő. Ő tervezte anyám ruháját is erre az alkalomra. :-) A raktárban belebújtam gyorsan a ruhámba, ő pedig kicsit betűzött belőle, mert "hála" a foghúzásnak, két kilót leadtam. Amúgy sem vagyok valami vastag, de ez már meglátszódott a ruha felső részén. Amikor 5 évvel ezelőtt elkészült az a bizonyos ruha, még körülbelül 76 kilót nyomtam. Aztán szívfájdalom miatt fogyni kezdtem. A második és a harmadik próbánál is lecseszett a varrónő, hogy hagyjam abba a fogyókúrát, mert már nem győz igazítani a ruhán. Hiába mondtam, hogy nem direkt teszem, amit teszek. Lefogytam az utolsó igazítás óta, és most végre volt alkalom, hogy ismét belebújjak és utána igazítsanak :-)

  Fél egyre futok a fodrászhoz. talán értem is jön valaki :-) Utána fürdés, öltözés, sminkelés. A mai délelőttöm ruhatára nem a csinosság, hanem a praktikum jegyében telt! A hűvös idő miatt vastagon kellett öltöznöm, de mind emellett úgy, hogy képes legyek levenni a ruhámat anélkül, hogy hazavágnám a kontyomat! Hallelúja! Sikerült!

  Nagyon kíváncsi leszek a szertartásokra. nagybátyám öltönyére. Leendő nagynéném ekrü ruháját láttam már, igaz, hogy csupán a telefonja kijelzőjén keresztül, de így is nagyon szép volt :-)     

Na majd a képek majd beszélnek. Holnap találkozunk ;-)

Szép hétvégét kívánok!

Joyo

2 megjegyzés:

  1. Remélem jól szórakoztatok :)
    Üdv Lilly

    VálaszTörlés
  2. Szia Lilly! Igen, nagyon jó volt... csak az idő volt szeles és hideg... :-) Minden más jó volt!

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...