2012. június 4., hétfő

Izomhely-láz

Jelentem alássan... ez most más! Valóban motivál a bikini szezon, és az sem utolsó, hogy mivel egyre közeleg a sort és miniszoknya szezonja... szeretném a narancsbőröm, és a pocakom eltüntetni. A ruhatáramnak vannak bizony jótékony darabjai, melyek nőies külsőt kölcsönöznek, ugyan akkor pontosan azokat a pontokat takarják, amikkel jelenleg némi nézeteltérésem van. De szeretem a simulósabb és mini-darabokat, és ahhoz minden vágyam egy lapos has, feszes combok és fenék trió. Jelzem... rajta vagyok. Mármint a Leg Magic-en. Mert bizony csak azt nem unom meg, és az képes hetek alatt kellőképpen formába hozni!
  Két napja húzom a negyedórás köredzést. És igaz, hogy küzdök az izomlázzal és a lépcsőmászással... de tudom, hogy jót tesz :-)
 Márpedig most kitartó maradok!
Ráadásul a mai napon megyek a manikűröshöz, hogy elkészítse az első francia körmeimet :-) Nagyon kíváncsi leszek az eredményre. Anyám kezén szépek voltak. talán nekem is jól fog állni :-)
 Majd megmutatom őket.

Szép napot kívánok!

Joyo  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...