2013. július 23., kedd

Már csak két és fél nap!

Sziasztok!

Már csak két és fél nap van a nyaralás kezdetéig. Bár nem annyi időre megyünk, mint eredetileg terveztük...azért nagyon várjuk.

Nálatok is volt mát úgy, hogy hetekig semmi sem történt körülöttetek, se munka, se barátok... semmi, majd betervezel egy jól megérdemelt pihenést, lehet az wellness vagy nyaralás, és természetesen hirtelen mindenhová azon a héten kellene menned, be kellene ülnöd, meg kellene jelenned.... stb.



Nos, mi is így vagyunk vele. Az eredeti terv 10 napról szólt. 26-tól 5-ig. Ebből lett egy hét 26-tól- 2-ig, ugyanis végre elindul a targoncavezetői tanfolyam. Most már ott tartunk, hogy Pénteken indulunk és Kedd este hazajövünk, ugyanis Páromnak Szerdán Wiener Neustadt-ban kell megjelennie egy munkaerő kölcsönző cégnél. És az útitársa szerint, ha most nem megy, akkor csak hónapokkal később mehetnek újra 8amit persze egyikünk sem hisz el, de jobb biztosra menni!). A munkalehetőség nagyon fontos. Reményeim szerint a targonca képzéssel és ezzel a beregisztrálással legkésőbb Szeptemberig lesz munkahelye. Most már jó volna nekiindulni a közös életnek kettesben...

Visszatérve a nyaralásra... a mai napon elkezdek listát írni, hogy mit vigyek magammal. Nekem sajnos muszáj, mert elég szita az agyam. Ruha, cipő, ékszer, sminkes táska, pénz, iratok, fényképezőgép, naptej... stb. Még a lap-top-ot is el kell vinnünk, mert jó atyám megkért rá. páromnak egyszerűbb a pakolás. Ami munka ráhárul, az az, hogy átnézze az autót, hiszen mégiscsak két és félórás az út, amire vállalkoztunk :-) irány Balatonlelle!

Már nagyon, de nagyon várom. Péntek dél körül elindulunk... és talán négy körül már ott is vagyunk. Remélem korábban, mert annál több időt tölthetünk az üdülőhelyen és talán még a strandra is ki tudunk menni :-)

Szorítsatok, hogy innentől fogva minden jól sikerüljön, angyalok kísérjék a lépteinket, és, hogy megérje hazajönni Kedden. Párom kapjon munkát a kölcsönző cégnél... ;-)

Még jelentkezem.

Legyen nagyon szép napotok!

Puszi:

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...