2015. január 6., kedd

Csak néhány gondolat :)

Látszik, hogy év eleje van, még eléggé aktív vagyok!

Tulajdonképpen telis-tele vagyok tervekkel és ötletekkel. És most nem csak a hímzésre vagy a horgolásra gondolok. Annál aktívabb tevékenységekre. veletek nincs úgy, hogy felállítotok egy listát, hogy mit szeretnétek, vagy mit volna jó megtenni ebben az évben? 
 Én alaposan elgondolkodtam. Nem azt mondom, hogy éljük meg úgy, mintha ez volna az utolsó évünk, csak legyünk aktívak. Erre az életünkre MOST emlékszünk. Ezzel kell elszámolnunk, ha vége van. És miért ne legyen eseménydús, kalandos, boldog, vidám :) Legyünk felfedezők....

  -Tavaly sajnos kimaradt, de idén megegyeztünk, hogy ismét ellátogatunk a Pilisbe. Lehet, hogy az ember egész nap sétál, kirándul, különböző terepviszonyokat hódít meg, de valahol nem érdekli mennyire fárad el a végére. Kárpótolja a hely szelleme, a környezet, a gyönyörű kilátás egy-egy meghódított magaslati pontról. Beismerten net-függő vagyok, de amikor ott vagyok, vajmi kevésszer fordul meg a fejemben, hogy "Hej, hát mi történhetett az FB-n?" Ez ennek a helynek a varázsa. Teljesen védett, hiszen még térerő sincsen, csak nagyon kevés pontján, és arra is vadászni kell. De furcsa módon nem látsz sem az erdőben, sem a hegytetőn, sem az ösvényeken, de még Dobogókő kis utcáin sem mobiljukat magasba tartva sétálgató embereket, akik azért imádkoznak, hogy legalább egy vonalkát felfedezzenek a kis antenna alatt.   

  -A másik terv az, hogy valamivel több helyre ellátogassunk. Akár Kőszegi kirándulás, akár Bükfürdő, de  komoly elhatározás az is, hogy a pünkösdi hosszú hétvégét barátokkal töltsük Keszthelyen. 

  -Beszéltük Párommal, hogy jó volna újra megmászni a Schneeberget vagy a Hohe Wandot.

  -Ezen kívül természetesen ott a menyegzőnk is, amit szépen szeretnénk megélni, de azt az idő múlásával úgy is bővebben ki fogom fejteni, hogy éppen hol tartunk a szervezésben :)

  -Még azt sem döntöttük el, hogy hová menjünk nászútra. A kalapban Törökország vagy valamelyik Görög sziget van. Van valakinek ötlete, tapasztalata hová volna érdemes ellátogatni? 

  -Tulajdonképpen a lényeg az, hogy végre éljünk. Megvan hozzá a hátterünk, az anyagi biztonságunk, kicsit végre fellélegezhetünk, élhetünk, szórakozhatunk, utazgathatunk....:)

Egyenlőre ennyi jutott az eszembe :) Még jelentkezem :)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...