2015. január 31., szombat

Újabb lépések az esküvővel kapcsolatban...

Sziasztok!

Végre itt van a hétvége. Már nagyon vártam. Be kell hoznom a lemaradásaimat, és a disznóólat otthonná kellene változtatnom porszívó, seprű, mop és egyéb tisztítószerek segítségével.  

 Jó volna írni is valamennyit. Lehet, hogy azt most délelőtt megoldom. Szívesen megmutatnám az átírt első fejezetet, csak nem tudom, hogy érdekel-e még benneteket. A fejem telis-tele van ötletekkel, ami szerintem nagyon jó előjel. :-) Próbálkozom tovább. És élvezem, hogy még mindig hat a múzsák csókja :-)

  Az esküvővel kapcsolatban.... tegnap küldtek e-mailt a plébániáról, hogy Február 10-én kezdődik a jegyes kurzus. Este nyolc órától, így tulajdonképpen Párom is biztosan hazaér és részt tudunk rajta venni. Ezek szerint a felmentést megadták, hogy még úgy is összeházasodjunk, hogy valláskülönbség van közöttünk. Jó hír. Szerencsére minden jól megy ezzel kapcsolatban. Valamelyik szombatot kikérem szabadnak apámtól, és elmegyünk végre az ötvöshöz megbeszélni, hogy egyáltalán eltudja-e készíteni álmaink gyűrűpárját. Utána pedig bocskait nézünk Páromnak. Az egy sűrű, de nagyon izgalmas nap lesz. :-) Két héten belül biztosan tovább gördítjük a folyamatot. Az is jó hír, hogy a koszorúslányaim már foglalkoznak a ruhájukkal. Kettőjükről már méretet is vett varrónő barátnőm. Jön az anyagmennyiség kiszámolása, árnyalat választás, vásárlás... és utána kezdődik a varrás is. Nagyon kíváncsi leszek. Az első próbán, legalább az egyiküknél ott szeretnék lenni, hogy lássam milyen lesz a mű. Négyen vannak, és két féle fazont választottunk. Így érthető, hogy kettőnél ott leszek. Ez talán így még nem tűnik magamista felfogásnak, de mégiscsak az én esküvőm lesz. Szabad kezet kaptak, de valamennyi vétó jogom van a dologban.

  Nono elmondása szerint már nekiálltak a lánybúcsú szervezésnek, de ennél többet nem volt hajlandó elmondani. Azt hiszem így elég nagy meglepetés lesz a dolog. Bár megkértem őket, hogy túlzottan megalázó feladatokat ne adjanak, vagy előtte alaposan rúgassanak be, hogy ne legyek szégyenlős, és bárkivel képes legyek szóba elegyedni. 

  A többi még a jövő gyönyörű muzsikája....    

Jó és szép hétvégét kívánok Nektek!

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...