2015. július 19., vasárnap

A jegyes fotózás

Sziasztok!

Már csak 41 nap van a Nagy Napig :) Egyre izgatottabb és izgatottabb leszek :) Azt hiszem ez nem csoda. Hétfőtől kezdődik a két hétig tartó nyugalmasabb időszak, amikor a magam dolgaival és a két virágbolttal foglalkozhatok. Senki sem fog beleszólni a dolgaimba. Szüleim két hétre elmennek nyaralni. A nagyszüleim pedig csak telefonon fognak utolérni. Így valóban magammal foglalkozhatok. Dolgozom, szervezek, edzek, szoláriumozok, strandolunk ha szabadidőnk és az időjárás engedi :) 

  Miután haza érnek, rá egy hétre mi utazunk el három napja Párommal. Siófokra. Oda, ahol egy napnál többet még sosem töltöttem, így fogalmam sincs, hogy mire számítsak. Majd kiderül. Miután haza érünk, Szombaton vár az utolsó próba frizura és estétől a lánybúcsú. Ami még mindig államtitok szinten mozog, mert alig tudok róla valamit. A lányok nagyon titokzatosak :)

  Tegnap volt a jegyes fotózásunk. Bár reggel és délelőtt még úgy tűnt, hogy Természetanya nem lesz túl kegyes hozzánk a dörgés-villámlás, szakadó eső láttán... délutánra kisütött a Nap és még a szél is elállt. Ez nem volt utolsó szempont, ugyanis eléggé lenge ruhát választottam, magassarkú ezüst színű szandállal. 
  Fél kettőre megérkezett Nono barátnőm, hogy szép frizurát készítsen nekem. Közben megálmodtuk a
sminket is. Milyen színeket használjak. Kijavította a kezemen a körömfestést, s még a lábkörmeimet is kifestette. Az ember gazdagságát valóban a család és a barátok jelentik. Nem mindig az anyagiak... A legvégét már ugyan nem tudta megvárni, indulnia kellett egy másik program miatt, de megkért, hogy küldjek egy képet, hogy milyen lett az összkép.
  Párom is szépen felöltözött és lesétáltunk, hogy megvárjuk Ákost, a fotóst. Az elején még nem tudtuk, hogy miként álljunk neki, de olyan 20 perc után kezdtünk fellazulni. Szerintem jó képek készültek, bár még csak a kis képernyőn tudtam visszanézni őket. Talán egy vagy két hét múlva már megkapjuk a nyers képeket :) Majd kiderül. Bár a fotózás igazi látványossággal szolgált a turistáknak, akik a Várfalsétányon vagy a belvárosban kirándultak. A megérkező jó időtől pedig majdnem hőgutát kaptunk. Szó szerint folyt a fenekemen a víz a ruha alatt, pedig lenge volt. Mi lesz akkor Augusztus végén, amikor esküvői gálában leszünk? 


Este amilyen gyorsan csak lehetett, kibújtam a ruhából és lezuhanyoztam....

De szépen alakul minden :)

Puszi

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...