2016. december 26., hétfő

Újra jelentkezem

Sziasztok kedves kitartó olvasók, akik még mindig nem mondtatok le rólam.

Hébe-hóba felbukkanok. Írok néhány sort, vagy olykor megtáltosodom és írok egy vagy két hosszabb lélegzetvételű bejegyzést, néha egymás után. Köszönöm azon keveseknek, akik még mindig kíváncsiak rám. 

Az életem ezen éve egy komoly hullámvasút volt. Teli kihívásokkal, lelki erőpróbákkal. Ez az ünnep és a pihenés már-már az utolsó pillanatban érkezett mentőangyalként, mielőtt tömegpusztításba kezdtem volna. Hiába, aki a kereskedelemben dolgozik és emberekkel foglalkozik, annak bizony az idegrendszere sokszor, nem az ördög játszótere, hanem komoly szórakoztat komplexum! 
  Szerencsére megérkezett December 25-e és kialudtam magam. Egyszerűen úgy éreztem, hogy az ünnepi hangulat elkerül, csak feszült vagyok és idegbeteg. Erőlködnöm kellett, hogy a vásárlókkal egyáltalán kedves legyek és ne úgy éljem meg minden belépő vásárló jelenlétét, mint púpot a hátamon. 

  Úgy érzem valamit kezdenem kell magammal, hogy mindez megváltozzon. Hogy a munkámban, az életemben örömet leljek, ne pedig állandó elégedetlenkedésben éljek. Sajnos mostanában ez a helyzet. Testem, lelkem kimerült. Feltöltődés és segítség után kiált. Olyan, mintha engem is elkapott volna az a bizonyos mókuskerék, ami fokozatosan felzabálja az ember álmait, vágyait, energiáit, szabadidejét. Csak annyit érzek, hogy valami nem jó. 

Mintha már úgy várnám az Újévet, mint valami Megváltót. Mintha valóban tiszta lapot, új lehetőségeket, új energiát hozna magával, amitől az ember úgy érzi, hogy előröl kezdheti a dolgokat. A Szilvesztert nem is a bulizás miatt várom. Inkább a másnap miatt. Amikor minden jelzi, hogy új időszámítás kezdődik. 01.01. Az új kezdet napja. Az új lehetőségek napja. 

Vannak terveim. Vannak ötleteim. Vannak vágyaim 2017-re. Magasabb szintre szeretném emelni az ékszerkészítési technikámat. Új terveket és célokat kitűzni magunk elé a Férjemmel. Szeretnék Március végén ismét eljutni Dobogókőre pihenni és feltöltődni. Távol Soprontól, a mókuskeréktől, a "gondoktól" és a megszokásoktól. Egy olyan helyen, ahol évezredek óta pozitív energiák uralkodnak! Ahol áldást kaphatsz Természetanyától. Ahol fürdesz a jóban. Ahol az ősi erdő megtisztítja az energiameződet. Ahol a remény ismét felizzik a szívedben.     

Vágyom a konyhafelújításra, a kerékpározásra, a rendszeresített testmozgásra. Arra, hogy kitisztítsam a szervezetemet. Januárban újra szeretném kezdeni, amit az idei tavasszal abba kellett hagynom. Egy egy hetes böjtöt. Vágyom valamire, amivel jót tehetek a testemnek és a lelkemnek. 

Szeretném befejezni végre a könyvemet is. És rendszeresíteni a blogolást is. Remélem sikerül. 

Néhány kép a tervekről....  



















Ezeket szeretném kipróbálni Januártól. 

Ezek pedig 2017-re szóló tervek képekben....

 Hasra gyúrás...

 Léböjt...


 Relaxálás...


 Rostban gazdag reggeli...

 Meditáció...

 Nőiesség felkutatása (ősanya meditáció)


Kerékpározás rendszeresítése

Nyaralás Görögország, Nei Poroi

Utazás Dobogókőre és kirándulás a Pilisben...

Puszi:

Joyo ^^





2 megjegyzés:

  1. Itt voltam és mindent elolvastam :)
    Teljesüljenek a vágyaid :)
    Ölellek!

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...