2017. január 15., vasárnap

Már két hét eltelt...és fejlődöm

Sziasztok!

Két hét telt el eddig az Újévből :) Nem azt mondom, hogy lassan vagy esetleg gyorsan telne. Pont optimális a megfigyeléseim alapján. És mint lenni szokott kellőképpen vegyes is volt. Amilyen lelki békét és magasságokat is képes voltam megélni ez idő alatt, olyan hirtelen és váratlanul érkeztek az életembe nehezítő pillanatok, napok, emberek vagy éppen energiák. De most már tudom, hogy ez sem büntetés a Sorstól. Sokkal inkább "ajándék", amit kicsit nehéz elfogadni, de ha magasabbról szemléljük, akkor ráébredünk, hogy ami történt, az mind az egyéni lélekfejlődést szolgálta. Természetesen amikor felálltunk belőle, és ismét megtaláltuk lelki egyensúlyunkat, már egyszerűbb magasabbról szemlélni mindezt. 
  A lelkileg fejlődő ember éppen csak kezd tudatos lenni ezekre az történésekre. Én legalábbis. Aki magasabb lelki fejlettségi szinten van, az már könnyebben alkalmazza a "Te is Én vagyok" univerzális isteni törvényt, és így tekint a neki éppen kellemetlen pillanatokat okozó személyre. De hát tanulni és fejlődni jöttünk erre a bolygóra, amely kezd a negyedik dimenzióba emelkedni.

Az írással egyelőre sajnos még nem haladtam. Ugyanakkor a kézimunka és ékszerkészítés területén annál több dolog történt.





Újabb és újabb fonalakat rendeltem kísérletezésre és kipróbálásra. Jó érzés. Ahogy bújom a Fonalparadicsom.hu oldalát, a fonalak színei láttán egyre több kreatív ötlet ugrik be a fejembe. Elkezdtem egy tavaszias-nyárias laza sálat, mely erősíti és gyógyítja a torokcsakrát. Ráadásul  ugyan ezzel a céllal készítettem egy nyakpántot is, felhasználva azt a gyönyörű ezüst medált, amit nagynénéméktől kaptam Karácsonyra.


   
Létrehoztam a Deédes Desing-hoz tartozó oldalt is, bár egyelőre még nem aktiváltam. Előbb egy konkrét árukészletet szeretnék létrehozni. 
Meg is találtam azt a fazont, amiből gyorsan sokat és többfélét tudok készíteni...

Csillogósat és és simát, különböző színekben. Megálmodtam a hozzá tartozó nyakpántot is, bár prototípus híján nem tudom egyelőre megmutatni. 

Közben futnak még projektek...



Szeretném befejezni ezt a strandszoknyát, és valami sárga vagy piros betétet venni bele :)

Ezek pedig a további büszkeségeim, amiket szerettem megalkotni és Tavasz beköszönttével ismét előkerülnek....



Egyelőre itthon töltöm a Vasárnapot. Főzök, takarítok és alkotok :) Remélem hamarosan új dolgokat is megmutathatok Nektek.

Legyen nagyon szép hétvégétek!

Puszi:

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...